Spare the innocent soul [Avort Verbal]

Ea: – Sa inteleg ca din acest moment e gata?

El: – Cam asta ar fi ideea.

Ea: – De ce esti asa?

El: – Cum sunt?

Ea: – Uite asa. Iti place sa ma chinui, sa ma vezi ca sufar.

El: – Ba nu. Nu vreau sa suferi, sa plangi sau sa fi suparata.

Ea: – E usor de spus.

El: – Da, e foarte usor sa spui ceva si nici tu sa nu crezi ceea ce spui.

Ea: – Adica?

El: – Crezi ca mie mi-e usor?

Ea: – Nu stiu. Dar daca nu ti-e, atunci nu inteleg de ce a trebuit sa faci acest pas.

El: – Pentru ca pur si simplu simt ca nu se mai poate, ca nu mai merge. Imi este greu sa-ti explic in cuvinte un sentiment pe care tu nu-l ai si pe care poate nu l-ai simtit niciodata.

Ea: – Ai pe altcineva?

El: – Nu mai vorbi aiurea.

Ea: – Atunci hai sa incercam sa facem totul sa mearga si sa fie bine.

El: – E prea tarziu.

Ea: – Ba nu! Niciodata nu e prea tarziu. Chiar tu m-ai invatat asta.

El: – Da, stiu, doar ca acum nu mai are legatura. Cand ajungi sa te simti asa deja parca pur si simplu nu mai ai ce-i face.

Ea: – Bine atunci… daca tu asa crezi. daca asa vezi solutia… sa renunti pur si simplu, fara sa incerci sa faci ceva, poate ca nu mai am ce spune. Ce sa mai zic de a actiona in vreun fel. Imi pare rau ca s-a ajuns asa… mi-e greu sa-mi gasesc si cuvintele. Simt ca tot ce spun e in alta limba, pe care doar eu o inteleg si tu stai sit e uiti asa cu privirea aceea de ca si cum ai intelege, dar de fapt nu intelegi o iota din ce spun si vrei sa-mi dai aceasta impresie doar ca sa nu ma simt eu prost. Nu te mai inteleg. Pana acum 5 minute credeam ca stiu cum si ce gandesti, eram sigur ca te stiu, simteam ca imi erai ca o carte deschisa pe care o puteam rasfoi si citi oricand, oriunde si de la orice pagina si orige paragraf doream, caci stiam ca voi intelege totul oricum. Dar se pare ca nu e este asa..ca nu MAI este asa. N-ai idee cat de ciuda poate sa-mi fie – poate nu am ales bine cuvantul, dar sper ca intelegi ce vreau sa spun. Cat suflet am pus in relatia asta, cat suflet am pus in tine si in noi doi, cat de mult am sperat la..vise.la mine.la tine.la noi.la tot ce ar fi putut sa fie.si la tot ce n-ar fi fost niciodata. Tu te-ai gandit vreodata la un viitor impreuna? caci nu te-as crede daca mi-ai spune ca “da”. Oricum, acum deja nu mai cred nimic din ceea ce mi-ai spune. In cateva minute ai reusit sa frangi o inima, sa pierzi una dintre persoanele care au tinut la tine cu adevarat, una dintre putine persoane care iti dorea intr-adevar binele, care ti-ar fi fost alaturi oricum,oriunde,oricand. Iti purtam o dragoste neconditionata si incercam sa nu fac multe greseli, cel putin nu greseli groaznice, care sa doara… dar ce mi-ai spus tu acum cred ca a depasit toate barierele durerii. Cel putin barierele durerii mele. Tu ti-ai pavat aceasta cale, acum, invata cum sa mergi pe ea; ca eu n-o sa mai fiu acolo ca sa te ajut sau ca sa te indrum… Imi pare rau, din nou, si pentru totdeauna. Nu cred ca mai are nici un sens sa-ti mai spun ceva. A fost deajuns cat am vorbit. Poate chiar prea mult. Sper ca n-a mai fost o limba straina pana la final. Un singur lucru mai am de adaugat si promit ca te voi lasa in pace pentru tot restul vietii.chiar daca te voi vedea din intamplare la magazin, o voi lua pe la raionul celalalt, chiar daca te voi vedea pe strada, fi sigur ca voi traversa pe partea opusa, iti voi sterge numarul de telefon, voi arunca tot ce mi-ai dat tu vreodata…pacat ca viata pe care mi-ai daruit-o nu o voi putea arunca.si nici sentimentele, intamplarire care imi vor ramane mult timp impregnate adanc in memorie sau visele pe care le-am avut si probabil ca le voi mai avea, daca nu se vor transforma in cosmaruri. Acum… singurul lucru cu care sper ca poate vei ramane dupa aceasta ultima discutie, ar fi faptul ca..te-am iubit. Si te voi iubi mereu, daca nu chiar tot cat imi mai este dat de trait.

 

 

[initial, era mai mult, dar au fost necesare unele scurtari pe parcurs, din..diferite motive..REALITY ISN’T PART OF MY WORLD.]

Reclame

~ de iLove pe 7 noiembrie, 2007.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: